Τα προϊόντα μας Μπλούζες Ιατρών, λοιπών επιστημόνων & όλων των επαγγελμάτων

Συχνές Ερωτήσεις

Τι υφάσματα χρησιμοποιείτε;

Χρησιμοποιούμε υφάσματα εισαγωγής μας από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού (Ιταλία, Μαλαισία) με προδιαγραφές αποκλειστικά για ιατρικές στολές και γενικά για ρούχα εργασίας. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ποπλίνα πολυέστερ - βαμβάκι 65% - 35% με βάρος από 115 - 130 gr/m, καμπαρντίνα πολυέστερ - βαμβάκι με βάρος από 190 - 210 gr/m, βαμβακερά 100% με βάρος από 175 - 190 gr/m

Υπάρχουν υφάσματα για ειδικές χρήσεις;

Χρησιμοποιούμε επίσης υφάσματα χρωματιστά και λευκά εισαγωγής μας από Ιταλία με προδιαγραφές για ειδικές χρήσεις, όπως wateripeland (αδιάβροχα) ή με φινίρισμα crease resist καθώς και antimicrobial fabrics (για αντιβακτηριδιακή αποτελεσματικότητα), antistatic fabrics καθώς και chemex (προστασία από περιορισμένες χημικές εκχύσεις).

Μπορούν να γίνουν ειδικές παραγγελίες;

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα σχέδιά μας στις απαιτήσεις των πελατών μας και να τυπώσουμε οποιοδήποτε σήμα (λογότυπο) κεντητό ή σταμπαριστό.

Πώς μπορούμε να παραλάβουμε την παραγγελία μας;

Οι παραγγελίες μπορούν να σταλούν ταχυδρομικώς ή με μεταφορική εταιρεία ενώ εντός Αθηνών η παράδοση γίνεται από εμάς.

Ποια είναι τα διαθέσιμα νούμερα (μεγέθη);

Τα νούμερα που χρησιμοποιούμε είναι:
Ανδρικά: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64
Γυναικεία: 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 64

Πού αλλού μπορώ να βρω τα είδη σας;

Τα είδη μας μπορείτε να τα βρείτε σε ειδικά καταστήματα στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδος.

Πώς πλένονται και πώς συντηρούνται τα ρούχα;

Θα συστήναμε το πλύσιμο των στολών να γίνεται σε όσο το δυνατόν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες (μέχρι 60 βαθμούς), εάν δεν υπάρχει λόγος αποστείρωσης για να αποφεύγεται η γρήγορη καταστροφή των ρούχων. Τα χειρουργικά ρούχα μπορούν να πλυθούν σε θερμοκρασίες μεγάλες (και κλιβανισμός για αποστείρωση), επειδή τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι SANFORIZE και δεν υπάρχει κίνδυνος μεταβολής των διαστάσεων τους, αξιόλογος. Το στέγνωμα καλό είναι να γίνεται με φυσικό τρόπο και όχι σε στεγνωτήρια για καλύτερη συντήρηση των ρούχων. Η χρήση χλωρίνης ή απορρυπαντικών πρέπει να γίνεται με προσοχή και μόνο όταν είναι ανάγκη και αφού διαβάσουμε τις οδηγίες πλυσίματος που υπάρχουν επάνω στα ρούχα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Netstudio.gr